Facebook Twitter

Design. Formidling. Kuratering.

Vi elsker legende kommunikation og gennem tiden har vi designet, tænkt, planlagt, illustreret og kommunikeret for virksomheder og institutioner som WWF, Design Museum (London), The House of Fairy Tales, Design Week, Danfoss, LEGO, Camp Bestival, OKIDO og AGI. Vi har skrevet og illustreret børnebøger, lavet sprællemænd, spået og bygget pengetrykkerier...

Vi elsker papir og vi elsker idéen om analog interaktion - tanken at et stykke papir kan blive lavet om til noget andet. (Helst en souvenir i ordets egentligste betydning: Et objekt der får dig til at mindes.)
For magasinet AGI skrev vi en artikel om leg i kommunikation, samtidig designede vi omslaget som gav ordre "LEG!" og hvis man gjorde dét endte man med en medalje "FOR LEG".Hvis du har børn har du måske set en aktivitetsbog for nyligt, hvis ikke, husker du dem måske fra din egen barndom - de fleste aktiviteter er meget simple "Løs opgaven" sider og vi mener at det er en spildt mulighed. Der kan gøres meget mere interessante ting med aktivitetsbog-formatet: De er en oplagt mulighed for udfordre børns fantastiske hjerner på deres egne præmisser og niveau og man vil hygge sig meget mere ved at "løse opgaverne" hvis man kan udforske og finde sin egen måde - hvis man kan forvandle en side til sin side.

Læs om vores banebrydende børne-museumsguide for Museum Jorn her.

Kontakt os gerne for yderligere information om vores kommunikationsløsninger. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis vi skal lege sammen.

Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email